Необходими продукти:
За основата:
200 г маслени бисквити
100 г разтопено масло
За крема:
345 г Philadelphia Original
90 мл сметана 36-38%
80 г захар
300 мл сметана 48%
За декорация:
50 г ягоди
50 г боровинки
50 г малини
любими плодове по избор
Начин на приготвяне:
За основата – покриваме дъното на форма за торта с подвижни стени с хартия за печене.
Натрошаваме бисквитите до едри трохи. Добавяме разтопеното масло и блендираме за кратко.
Готовата смес изсипваме в подготвената форма и притискаме с лъжица или с дъното на чаша, за да получим плътна основа за чийзкейка. Оставяме в хладилник да стяга.
За крема разбираме с миксер Philadelphia Original с 90 мл сметана с 36-38% масленост, добавяме пудрата захар и ванилията и бъркаме отново. Накрая прибавяме и 300 мл сметана с 48% масленост и леко разбиваме за последно.
Изсипваме крема равномерно върху бисквитената основа. Оставяме да се охлади напълно.
Покриваме с фолио и слагаме в хладилник за една нощ.
Изваждаме чийзкейка от формата и поставяме в подходящ съд за сервиране.
Декорираме със свежи плодове.