Тарталети с Philadelphia и горски плодове

Време за подготовка: 20 минути
Време за готвене: 15 минути
Порции: 10-12

Продукти за тестото:
100 г студено масло
200 г бяло брашно
100 г Philadelphia Original
100 г бадемово брашно
1 ½ с.л. захар
1 яйце

За крема:
300 г Philadelphia Original XL
70 г пудра захар
150 г рикота
1 ч.л. ванилова паста
кора от 1 лайм
сок от ½ лайм

За гарниране:
пресни малини
пресни боровинки
листа мента

Начин на приготвяне:
В купата на кухненски робот слагаме двата вида брашно и захарта и смиламе. Добавяме нарязаното на кубчета масло и Philadelphia Original и смиламе до оформянето на тесто. Прехвърляме на кухненския плот, оформяме на топка, завиваме с фолио за свежо съхранение и прибираме в хладилник за 30 минути.
Върху набрашнен плот разточваме охладеното тесто на кора в дебелина около 3 мм, изрязваме кръгчета, които да паснат на формите за печене и притискаме леко с пръсти. Подреждаме ги в тава за печене, надупчваме с вилица и печем 12-15 минути в предварително загрята до 180°C фурна. Изваждаме от фурната и охлаждаме напълно.

За пълнежа в купа изсипваме Philadelphia Original XL. Добавяме рикотата, пудрата захар и ваниловата паста и сока и кората от лайм. Разбъркваме с шпатула до пълното смесване на продуктите и държим в хладилник до момента на сервиране.
Прехвърляме крема в пош и напълваме охладените основи за тарталетите.
Всяка гарнираме с малини, боровинки и листа мента.