Тиквено брауни с Philadelphia

Необходими продукти за сместа за брауни:
170 г масло (несолено, разтопено)
200 г захар
1 ч.л. екстракт от ванилия
2 яйца
60 г брашно
60 г натурално какао на прах
¼ ч.л. сол
2 ч.л. канела

Необходими продукти за сместа за чийзкейк:
225 г Philadelphia Original
1 яйце
70 г захар
30 г брашно
130 г пюре от тиква
1 ч.л. екстракт от ванилия
½ ч.л. канела
1 ч.л. подправка за тиква*

Начин на приготвяне:
Загряваме предварително фурната до 180°C. Намазняваме тавичка с размери 20×20 см и отгоре поставяме хартия за печене.

В купата на миксера добавяме разтопеното масло, захарта, ваниловия екстракт и разбъркваме, докато съставките се смесят добре. Добавяме яйцата и продължаваме да разбиваме, докато станат леки и пухкави.

В друга купа подготвяме сухите съставки за сместа за брауни, след което постепенно ги добавяме към мократа смес и разбъркваме добре, докато сместа стане гладки.

В голяма купа добавяме Philadelphia Original и я разбиваме до гладка консистенция. Прибавяме останалите съставки за сместа за чийзкейк и разбъркваме.

Разпределяме около ⅔ от брауни сместа в подготвената тава и внимателно го заглаждаме с шпатула. Разпределяме сместа за чийзкейк върху брауни сместа. Добавяме останалата смес за брауни върху тази за чийзкейк с помощта на лъжица. С помощта на нож или дървено шишче внимателно комбинираме двете смеси.

Поставяме тавичката във фурната и печем между 40-50 минути или докато до пълното приготвяне на тиквеното брауни. Охлаждаме напълно, преди да разрежем и сервираме.

*Подправка за тиква: 3 с.л. смляна канела, 2 ч.л. смлян джинджифил, 2 с.л. индийско орехче; 1½ ч.л. смлян бахар и 1½ ч.л. смлян карамфил.