Фетучини със сьомга и Philadelphia сос

Необходими продукти:
320 г фетучини
180 г Philadelphia Original
2 с.л. обезмаслено прясно мляко
10 мл лимонов сок
125 г филе от прясна сьомга
100 г рукола или друга свежа подправка по избор
черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

Обелваме кожата от филето, нарязваме на кубчета и запържваме в тиган до златисто-кафяво.

Пълним голяма тенджера с подсолена вода, поставяме на котлона, докато заври и сваряваме талиателите спрямо инструкциите на опаковката.

Обелваме кожата от филето, нарязваме на кубчета и запържваме в тиган до златисто-кафяво. Изместваме рибата в купа, а в същия тиган изсипваме млякото и към него добавяме Philadelphia Original. Намаляваме температурата на котлона до умерена. Разбъркваме, докато philadelphia Original се разтопи. Добавяме лимоновия сок и разбъркваме отново.

Отцеждаме пастата като запазваме малко от водата, в която сме я готвили. След това изсипваме талиателите към соса с Philadelphia Original и разбъркваме. Прибавяме съвсем малко от водата. Добавяме сьомгата и руколата и разбъркваме отново. Може да овкусим и с малко черен пипер.