Необходими продукти:
200 г Philadelphia Light
600 г картофи
40 г хрян
50 г праз (бяла част)
150 г корен от магданоз
1 литър зеленчуков бульон
4 мл рапично масло
20 г масло
6 г сол + 3 г вода
4 г смлян пипер
3 г смляно индийско орехче
Начин на приготвяне:
Хрянът се обелва и се настъргва, празът се реже на колелца, а обеленият корен от магданоз се нарязва на кубчета.
Зеленчуците се задушават за около 5 минути в тиган с малко олио и маслото.
Картофите се обелват и се нарязват на кубчета. Слагат се в тенджера заедно със запържените зеленчуци. Към тях се добавя бульонът и супата се готви 20 минути. Котлонът се изключва супата се пасира.
Накрая се добавят Philadelphia Light, индийско орехче, черен пипер и сол. Супата се сервира топла.