Брускети с прошуто, Philadelphia и гриловани праскови

Необходими продукти:
1 франзела или друг вид хляб, нарязан на тънки филийки
150 г Philadelphia Original
100 г прошуто крудо, нарязано на тънки филийки
2 праскови, нарязани на тънки резени
1-2 с.л. зехтин
1 с.л. мед (по желание)
Пресен босилек или мента за гарнитура
Сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:
1. Загряваме грил тиган или скара на средно висока температура.
Намазваме резените праскови със зехтин и ги гриловаме за около 2-3 минути от всяка страна, докато получат златисти линии и омекнат леко. След това ги оставяме настрана.
2. Нарязваме франзелата на тънки филийки и ги намазваме със зехтин от двете страни. Запичаме ги на грил тигана или във фурната, докато станат златисти и хрупкави, около 2-3 минути от всяка страна.
3. Намазваме всяка запечена филийка с щедър слой крема сирене Philadelphia. Върху крема сиренето поставяме тънка филийка прошуто.Добавяме грилованите праскови върху прошутото.
4. По желание заливаме с малко мед за допълнителна сладост.
5. Подправяме готовите брускети със сол и черен пипер на вкус. Гарнираме с пресни листа от босилек или мента.