Пилешки такоси

Небходими продукти
Пилешка плънка:
3 пилешки гърди, нарязани на ситно
2 с.л. сос Хойсин
1 с.л. сусамово масло
1 с.л. соев сос
2 скилидки чесън, нарязани на ситно
1 ч.л. нарязан пресен джинджифил
сол и черен пипер на вкус

За колсло салатата:
4 микс червено и бяло зеле
4 зелени лука, нарязани на тънки филийки
1 с.л. сусамово масло
1 с.л. оризов оцет
1 с.л. соев сос
1 с.л. мед

За сервиране:
1 опаковка Philadelphia Original XL
12 броя хрупкави царевични тако черупки
сладък чили сос
нарязан кориандър
сусамови семена

Начин на приготвяне:
Смесваме нарязаното на кубчета сурово пилешко месо в голяма купа с Хойсин сос, сусамово масло, соев сос, чесън и джинджифил. Загряваме голям тиган на силен огън и запържваме пилешкото месо за 7-8 минути, като го разбъркваме често, докато се сготви.
Междувременно смесваме съставките за салатата от зеле в голяма купа.
При сервиране намазваме тако черупките с Philadelphia Original и напълваме с колсло и пиле. Поръсваме с кориандър и сусам.
Сервираме и се наслаждаваме!