Фритата с Philadelphia Light

Фритата с Philadelphia Light

Необходими продукти за 6 порции:
200 г Philadelphia Light
100 г пушена сьомга
160 г чери домати
200 г пресен спанак
6 г чесън
10 г масло
8 яйца
2 г сол
2 г черен пипер
1 г кимион

Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 200°C. Междувременно, в чугунен тиган запържете чесъна с маслото, след което добавете спанака. Пържете на слаб огън за 4 минути или докато водата се изпари. Към тях добавете 120 г крем сирене Philadelphia Light и смесете добре.

В купа разбийте яйцата, солта и черния пипер. Измийте доматите и ги нарежете наполовина, а сьомгата накъсайте на парчета. Изсипете яйцата в тигана със спанака и крем сиренето, подредете доматите, сьомгата и добавете останалото крем сирене Philadelphia Light.

Сложете във фурната за 15 минути. При готовност, поръсете с кимион.