Картофена салата с Philadelphia

Време за подготовка: 15 минути
Време за готвене: 40 минути
Порции: 6-8

Необходими продукти
За картофената салата:

1 кг дребни картофи
1 глава червен лук, нарязан на кубчета
½ връзка див лук
8 сварени пъдпъдъчи яйца
100 г замразен грах
200 г нарязан на кубчета бекон
4-5 нарязани на колелца репички

За дресинга:
1 опаковка Philadelphia Light
1 с.л. едрозърнеста горчица
1 с.л. майонеза
3 с.л. каперси
сок от 1 лимон

Начин на приготвяне:
Обелените картофи слагаме в тенджера, посоляваме, заливаме с вода и покриваме с капак. Кипваме и варим 20 минути, или докато са добре сварени.
Слагаме бекона в тава покрита с хартия за печене, овкусяваме с черен пипер, разбъркваме и печем 10-12 минути, докато стане хрупкав в предварително загрята до 220°C фурна.
Отцеждаме картофите и оставяме да се охладят.
В купа слагаме продуктите за дресинга и смесваме.
Размразяваме граха и добавяме към картофите. Слагаме разрязаните на две яйца, двата вида лук и нарязаните репички. Слагаме половината бекон и дресинга и смесваме.
Прехвърляме салатата в купа за сервираме, поръсваме с останалия бекон и още малко див лук и сервираме.