Зеленчукова фритата

Порции: 4
Време за приготвяне: 10 минути
Време за готвене: 15 минути

Необходими продукти:
6 яйца
200 г пресни аспержи, почистени, сварени и нарязани на по-малки парчета
200 г пресен зелен боб, сварен
2 с.л. нарязан лук
½ с.л. брашно
250 г малки пресни картофи, сварени и нарязани на по-дебели парчета
120 г Philadelphia Light
масло
подправки по избор

Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата, добавете аспержите, зеления боб и лука.

Разтопете маслото в тиган. Добавете нарязаните картофи и разбитите яйца. Запържете на слаб огън до златисто. Овкусете.

Отгоре разпределете с лъжица Philadelphia Light и сложете във предварително загрята фурна на горно печене, докато придобие златисто кафяв цвят.

Поставете фритатата в чиния за сервиране и разрежете на триъгълни резени. Може да се сервира топла или студена.

Съвет:
Може да се използва и замразен зелен фасул и/или замразен грах.