Торта с бисквити и Philadelphia

Необходими продукти:
2 пъти по 60 г брашно със самонабухвател
2 ч.л. сода за хляб
400 г захар
115 г масло
240 г фъстъчено масло
2 яйца
480 мл. мътеница
200 г чаени бисквити

Глазура от фъстъчено масло:
450 г пудра захар
360 г фъстъчено масло
225 г Philadelphia Original XL
2 с.л. мляко

Начин на приготвяне:
Поставяме захарта, маслото, фъстъченото масло и яйцата в купа и ги разбъркваме с електрически миксер, докато се смесят добре и станат гладки.
Смесваме сухите съставки (брашно със самонабухвател и сода за хляб) в отделна купа. Слагаме сухите съставки при мокрите съставки, като ги редуваме с мътеницата и разбъркваме с миксер до хомогенна смес. Разделяме сместа в три форми за кекс и поставяме бисквити отгоре, като ги притискаме до дъното, ако трябва нареждаме още един слой отгоре на сместа.
Печем на 230°C за около 35 минути. Оставяме блатовете да се охладят за 10 минути във формите, преди да ги извадим, за да се охладят напълно.

Глазура:

Смесваме фъстъченото масло, Philadelphia Original XL, пудрата захар и млякото. Разбиваме с електрически миксер до гладка и кремообразна смес. Може да се наложи да добавим още една-две супени лъжици мляко, ако сместа е твърде гъста. Ако пък сместа стане прекалено течна за нашия вкус, добавяме допълнително пудра захар.
Разпределяме между охладените блатове на тортата и завършваме, като намажем останалата част от глазурата по цялата торта.