Пухкави гофрети с Philadelphia, хамон и кисели краставички

Необходими продукти:
За гофретите:
100 г бадемово брашно
50 г пълнозърнесто брашно
150 мл мляко
2 яйца
1 ч.л. бакпулвер
масло
щипка сол

За топинга:
Philadelphia Original
Кисели краставички
Слайсове хамон

Начин на приготвяне:
Предварително загряваме гофретника, докато приготвяме тестото.

Разбиваме заедно брашното, бакпулвера и солта. В отделна купа разбиваме заедно яйцата и млякото. След това смесваме брашното и разбъркваме добре, за да се получи хубава смес.

Намазваме гофретника с масло, изсипваме от сместа и приготвяме, докато гофретата придобие златистокафяв цвят. С тези пропорции можем да приготвим 4 гофрети.

Сервираме с Philadelphia, слайсове хамон и резенчета кисели краставички.