Мини Павлова с Philadelphia Milka

Време за подготовка: 20 минути
Време за готвене: 90 минути + 2-3 часа сушене
Порции: 9

Продукти за целувките:
250 г пудра захар
4 яйца
щипка сол
1 ч.л. оцет

За крема:
300 г Philadelphia Milka
20 г пудра захар (ако предпочитате кремът да не е много сладък, може да намалите захарта или да не слагате такава)

За гарниране:
Пресни плодове – шоколадови яйца или свежи плодове – ягоди, малини, боровинки по избор

Начин на приготвяне:
В купа отделете белтъците на яйцата, добавете солта и разбийте до меки върхове. На части добавете пудрата захар и разбивайте, докато сместа увеличи обема си и стане гъста. Прибавете оцета и разбивайте на висока скорост, докато стане лъскава и гъста. Пригответе голяма тава за печене, покрийте с хартия и залепете с малко целувчена смес хартията за тавата.

С лъжица гребвайте от сместа и оформете 9 сравнително еднакви купчинки. С лъжицата оформете целувчената смес като чашка, като избутвате с лъжицата навън, така че да получите купички. Сложете тавата в предварително загрята до 130°C и печете целувките 90 минути. Изключете фурната, отворете вратата и оставете да се сушат до пълно изстиване.

В купа сложете крем сиренето и пудрата захар и разбийте, докато се смесят добре. Напълнете изстиналите целувчени кошнички с крема, отгоре добавете шоколадови яйчица или свежи плодове.