Мини тарта с малини и Philadelphia

Необходими продукти:
За основата:
96 г меко масло
3 с.л. захар
¼ ч.л. сол
1 голям яйчен жълтък
1 и ⅓ ч.ч. брашно

За крема:
175 г Philadelphia Original
90 г бял шоколад, разтопен и леко охладен
3 с.л. заквасена сметана
5 с.л. охладена течна сметана 
2 с.л. лимонов сок 
лимонова кора 

Начин на приготвяне:
Фурната се загрява на 180°С. 4 броя мини тави за тарталети се намазняват.

С миксер на висока скорост се разбиват маслото, захарта и солта до гладка и кремообразна смес. Към сместа се добавя жълтъкът, след това брашното, докато се смесят добре. Ако тестото е твърде меко за работа се слага за 10 минути в хладилник.

Тестото се разделя на 6 равни части и се разпределя във формите. С леко набрашнени ръце, тестото се притиска внимателно по дъното и стените.
Всяка тарта се покрива с малък лист хартия за печене и върху нея се поставят тежести за пай (може боб), за да не се надуе прекалено тестото. 

Тартите се пекат около 15 – 20 минути или до златисто. След това тежестите и хартията за печене се премахват и основите се пекат още 5 – 8 минути или до златисто. 
Тартите се оставят да се охладят напълно.

За крема:
В купа се разбива с миксер Philadelphia Original до пухкав крем. Добавят се разтопеният бял шоколад и заквасената сметана и течната сметана при постоянно разбиване. Добавят се и лимоновият сок и кората. 

Готовият крем се разпределя във всяка тарта, декорират с пресни малини и се поръсват с пудра захар.