Пухкав кейк с Philadelphia топинг

Необходими продукти:
250 г брашно
180 г масло
180 г захар
2 яйца
150 мл прясно мляко
1 ч.л. бакпулвер
1 ч.л. ванилия
300 г ягоди
130 г Philadelphia Original
8 с.л. пудра захар
2 с.л. течна сметана

Начин на приготвяне:
Мекото масло, захарта и яйцата се разбиват до получаването на хомогенна смес. Към нея се добавят прясното мляко и предварително смесените и пресяти брашно, ванилия и бакпулвер. 

Всичко се разбива до получаване на кексово тесто. В правоъгълна тава се поставя хартия за печене, така че да покрие и дъното, и стените. Тестото се изсипва в тавичката и се пече в предварително загрята на 180°С фурна за около час. Проверява се за готовност с клечка за зъби.  

Готовият кейк се оставя за кратко да се охлади, а след това се намазва с глазурата, получена от разбитите Philadelphia Original, течна сметана и пудрата захар. Преди сервиране десертът се декорира с пресни ягоди.