Печена сьомга с Philadelphia

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за печене: 25 мин.

Необходими продукти:
50 г бял хляб нарязан на филийки
1 ч.л. пресен лук, нарязан
сокът на един лимон
4 филета от сьомга
100 г Philadelphia с билки
200 г смес от свежи салати
600 г пресни картофи

Начин на приготвяне:
Затоплете фурната на 180°C. Натрошете хляба на малки парченца в кухнеския робот или на ръка. Добавете лимоновия сок и лука.

Намажете Philadelphia-та на плътен слой върху филетата от сьомга и поставете в леко омаслена тава. Поръсете с овкусените хлебни трохи и леко притиснете. Печете за 20-25 минути.

Междувременно сварете картофите. Сервирайте със сьомгата и свежата салата. Украсете с парченца лимон.

Leave a Reply

Your email address will not be published.