Емпанади с телешко и Philadelphia с билки

Необходими продукти: 
250 г Philadelphia с билки
400 г телешка кайма
220 г чушки
105 г червен лук
15 г чесън
60 г сушени домати
480 г брашно
20 мл зехтин + 20 мл олио за пържене
115 г масло
1 яйце + 1 яйце за намазване
10 г сол + 2 г сол за плънката
4 г черен пипер
250 мл затоплена вода

Начин на приготвяне: 
За тестото:
В дълбок съд се смесват брашното, солта, яйцето и ⅔ от маслото, нарязано на парченца. Разбъркват се, като постепенно се прибавят топлата вода и зехтинът. Полученото тесто се прехвърля в намаслена купа и се поставя в хладилник за около час.

За плънката:
Междувременно чушките, лукът и чесънът се нарязват. Останалото масло се поставя в тиган. Чушките и лукът се запържват за 5 минути, след което се добавя телешката кайма за още 10 минути. Когато течността от месото се изпари, се добавя и чесънът. След още няколко минути се добавят сушените домати, солта и черният пипер. 

Фурната се загрява до 180°C. Тестото се изважда от хладилника и се разточва на набрашнена повърхност. Режат се кръгове с диаметър 6-7 см. 

Във всеки кръг се поставят по една чаена лъжица Philadelphia с билки и по една супена лъжица от плънката. Краищата на тестото се навлажняват леко и се залепват плътно на полумесец. 

Емпанадите се пекат върху хартия за печене и намазани с разбито яйце за около 25-30 минути, докато станат златисто-кафяви. 

Хапват се докато са топли.