Kрамбъл с ябълки и Philadelphia

Необходими продукти: 
2 ч.ч. натрошени бисквити с масло
⅓ ч.ч разтопено масло + още 3 с.л. 
450 г Philadelphia Original
¼ ч.ч. кафява захар + още ¼ 
¼ ч.ч. бяла захар
2 с.л. царевично нишесте
1 с.л. канела + още 1 с.л.
¼ джинджифил на прах
1 с.л. течна ванилия
½  ч.ч. брашно
2 червени ябълки

Начин на приготвяне: 
Натрошените бисквити се смесват с ⅓ ч.ч. масло. Съставките се разбъркват, докато се получат маслени трохи. Трохите се подреждат на дъното на тава, така че да се получи блат. Притискат се добре с ръце. 

В купа се смесват Philadelphia Original, ¼ от кафявата и от бялата захар, нишестето, канелата, джинджифилът и ванилията. Сместа се разбива с миксер до получаване на гъст крем. 

В друга купа се разбъркват на ръка брашното, 3 с.л. разтопено масло, ¼ чаша кафява захар, 1 с.л. канела до получаването на маслени трохи.  

Върху блата се разпределя кремът с Philadelphia Original. Предварително обелените и нарязани ябълки се подреждат върху крема. Отгоре се поръсват маслените трохи. 

Сладкишът се пече в загрята на 180°C фурна за 30 минути.
Да ви е сладко!