Печени ябълки с Philadelphia

Необходими продукти: 
6 бр. ябълки 
250 г Philadelphia Original
¼ чаша захар
1 бр. яйце
1 ч.л. екстракт от ванилия
1 ч.л. канела
Нар и пудра захар за декорация

Начин на приготвяне: 
Върхът на ябълките се отрязва и се издълбават внимателно, като се оставят минимум 5 мм дебели стени. 

Разбиват се Philadelphia Original и захарта до пухкав крем. Добавят се яйцето, канелата и ванилията и се бъркат, докато всички съставки се смесят добре. 

Ябълките се пълнят със сместа и се пекат за около 25-30 минути на 180° С.

Готовите плодове се изваждат от фурната и се оставят да изстинат и се прибират в хладилник. 

Преди сервиране ябълките се поръсват с пудра захар и се декорират със зрънца нар.