Брауни сладки с Philadelphia крем и череши

Време за подготовка: 10 минути
Време за готвене: 8 минути
Порции: 8-9

За брауни сладките:
150 г тъмен шоколад
70 г масло
150 г фина бяла захар
2 яйца
30 г какао
¼ ч.л. сол

За крема:
300 г Philadelphia Original XL
100 мл пълномаслена сметана
1 ч.л. ванилова паста

За пълнежа:
сладко Zuegg череша

Начин на приготвяне:
Слагаме шоколада и маслото в купа и разтапяме на водна баня. Сваляме от огъня и оставяме настрана.

В купа слагаме захарта и яйцата и разбиваме за 7-8 минути, докато утроят обема си.

Наливаме топлата шоколадова смес и разбиваме отново. Прибавяме пресятото какао и солта и смесваме добре. Оставяме сместа да отпочине за 5-6 минути и с лъжица за сладолед оформяме 16-18 сладки в 2 тави покрити с хартия за печене, като оставим разстояние между тях.

Печем 8-9 минути в загрята до 180°C фурна, до получаването на лека коричка. Охлаждаме за 10 минути, а след това прехвърляме върху решетка и охлаждаме до стайна температура.

В голяма купа наливаме сметаната и разбиваме до сгъстяване. Добавяме Philadelphia Original XL и ваниловата паста, разбъркваме с шпатула до еднородна смес и прехвърляме в пош. Върху половината сладки слагаме от крема, като оформим кладенче в средата и в него слагаме 1 ч.л. черешово сладко. Покриваме с втора сладка и притискаме леко, за да залепне.