Шоколадови трюфели с Philadelphia

Необходими продукти:
300 г черен шоколад
300 г Philadelphia Original
35 г мед
60 г меко масло

За овалване:
Какао на прах
Ситно нарязан шамфъстък
Ситно нарязани печени бадеми
Кокосови стърготини
Ситно нарязани сушени малини

Начин на приготвяне:
В огнеупорна купа слагаме шоколада и разтопяваме на водна баня.

В купа слагаме Philadelphia-та и меда, и разбиваме с шпатула. Добавяме разтопения шоколад и разбъркваме до пълното смесване на продуктите. Прибавяме мекото масло, смесваме отново и изливаме сместа в покрита с хартия тавичка с размери приблизително 20х125 см. Прибираме в хладилник за 3-4 часа, докато сместа стегне.

Изваждаме сместа от съда и нарязваме на квадрати.

Овалваме трюфелите с какао, кокосови стърготини, бадеми, шамфъстък и сушени малини.

Подреждаме в подходящ съд и сервираме.