Тортелини с брезаола и Philadelphia

Време за приготвяне: 10 минути
Порции: 4-6

Продукти:
150 г брезаола
300 г крем сирене Philadelphia Original
3-4 клонки босилек
50 г настърган пармезан

За гарниране:
Пармезан на люспи
Кора от 1 лимон
Зехтин
Листа рукола
Сол и черен пипер на вкус

Препечен хляб за сервиране

Начин на приготвяне:
Нарязваме босилека на ивички и оставяме настрана.
Слагаме Philadelphia Original в купа, добавяме босилека и пармезана, и разбъркваме.
Във всеки слайс брезаола слагаме по 1 пълна ч.л. от сместа и завиваме като тортелини.
Подреждаме в чиния за сервиране и гарнираме с листа рукола, люспи пармезан и лимонова кора.
Поливаме с качествен зехтин, поръсваме с черен пипер и сол на люспи.