Тиквен мус

Необходими продукти:
1 опаковка Philadelphia Original
¼ ч.ч. студена вода
1 ч.ч. кафява захар
2 ч.л. подправки за тиквен пай (канела, индийско орехче и карамфил)
430 г тиквено пюре

За топинга (по желание):
60 г Philadelphia Original
4 с.л. меко масло
¼ ванилия
80 г пудра захар
щипка сол

Начин на приготвяне:
В купа със среден размер разбиваме заедно Philadelphia Original, кафявата захар и подправките, докато сместа стане лека и пухкава.

След като всички съставки са добре смесени, добавяме и тиквеното пюре.

За топинга: В средноголяма купа добавяме крема сиренето, маслото и ванилията. Разбиваме, докато всички съставки се смесят добре. Добавяме пудра захар и сол и продължаваме да разбиваме, докато захарта се разбие напълно и глазурата придобие гладка и кремообразна текстура.

След като топингът ни е готов, смесваме около ¾ от тази смес, заедно с тиквената смес, докато се смесят напълно.

Разпределяме муса в отделни чаши. Използваме останалата ¼ от топинга, за да декорираме муса. След това поръсваме с парченца шоколад, канела или настъргани ядки (по избор).