Печени ньоки със зеленчуци и Philaldephia

Време за подготовка: 10 минути
Време за готвене: 30 минути
Порции: 4

Необходими продукти:
500 г пресни картофени ньоки
3 с.л. зехтин
2-3 парчета наденица нарязана на колелца
3-4 клонки чери домати
3-4 скилидки нарязан на филийки чесън
2 глави червен лук, нарязан на клинове
3-4 с.л. песто от босилек
сол и черен пипер на вкус

1 опаковка Philadelphia Original XL
2 с.л. ситно нарязани каперси
сок и кора от 1 лимон
2 с.л. ситно нарязана мента
1 скилидка пасиран чесън
сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:
В широка плитка тава слагаме ньоките, наденицата, лука и чесъна. Поливаме със зехтина, посоляваме, подправяме с черен пипер и разбъркваме. Отгоре подреждаме доматите, поливаме с малко зехтин и печем 25-30 минути в загрята до 220°C фурна.
Слагаме Philadelphia Original XL в купа, добавяме останалите съставки и разбъркваме.
Покриваме с овкусеното крем сирене дъното на плато за сервиране.
Изваждаме тавата от фурната, махаме доматите и добавяме пестото. Разбъркваме, добре, за да се овкусят всички продукти и прехвърляме ястието в платото.
Поръсваме с листа босилек, поливаме с малко зехтин и сервираме.