Галет със сьомга, Philadelphia и броколи

Време за подготовка: 15 минути
Време за готвене: 35 минути
Порции: 8

Необходими продукти:
1 лист бутер тесто
70 г Philadelphia с билки
6-7 чери доматa
100 г розички броколи
240 г филе сьомга на кубчета
2 яйца
50 мл пълномаслена сметана
1 с.л. листа мащерка
сол и черен пипер на вкус

За намазване:
1 жълтък
1 с.л. прясно мляко

За гарниране:
настърган пармезан
1 с.л. сусам

Слагаме тестото в тава покрита с хартия за печене. Намазваме с Philadelphia, като оставим около 3-4 см непокрити.
Подреждаме броколите, доматите и сьомгата и завиваме крайчетата на тестото върху тях. Намазваме с разбития с мляко жълтък.
В купа слагаме яйцата, сметаната и мащерката. Посоляваме, подправяме с черен пипер и разбиваме. Изливаме върху продуктите в галета и поръсваме със сусам.
Печем 30-35 минути в предварително загрята до 200°C фурна. Изваждаме от фурната и поръсваме с настърган пармезан.