Необходими продукти:
2 х 350 г пържоли от говеждо месо
½ с.л. сол
1 с.л. черен пипер на зърна, счукани
1 с.л. зехтин
200 г гъби, нарязани на тънко
1 скилидка чесън, смачкана
За сервиране:
85 г Philadelphia с билки
4 бр. хрупкави чабати
Начин на приготвяне:
Загрейте тиган на силен огън. Подправете пържолите със сол и счуканите зърна на черния пипер.
Добавете половината от маслото в тигана, а след това добавете и пържолите, и гответе 3-4 минути за степен medium rare. След като станат готови, наредете ги на дъска за рязане и ги оставете да починат за 10 мин.
Междувременно загрейте останалото масло в тигана, добавете гъбите и подправете със сол и черен пипер. Гответе между 5-7 минути, докато омекнат.
Добавете чесъна и гответе за още 30 секунди, след това свалете от котлона.
Нарежете пържолите на дебели ивици.
Разстелете крема сиренето по долната част на чабатата. Добавете рукола, парче пържола и гъби.
Сервирайте и се насладете!