Мини тарти с Philadelphia Jalapeño и сьомга

Време за подготовка: 20 минути
Време за готвене: 10 минути
Порции: 6

Продукти за кошничките:
200 г солети/крекери микс
2 с.л. сироп от агаве или кленов сироп
100 г разтопено масло

За плънката:
2 опаковки Philadelphia Jalapeño
70 г пушена сьомга
2-3 чушки халапеньо
2-3 с.л. едри каперси
Пресен копър

Начин на приготвяне:
В купата на кухненски блендер сложете солетите и смелете го получаването на дребни трохи. При работещ уред налейте сиропа от агаве, разтопеното масло и смесете всичко добре.

Разпределете сместа в 6 формички за тарталети и притиснете добре към дъното и стените, за да оформите стабилна основа.

Печете 10 минути в предварително загрята до 180°C. Извадете от фурната и охладете напълно.

В голяма купа сложете крем сиренето и разбийте. Разпределете го в охладените кошнички и всяка гарнирайте с пушена сьомга, прясно халапеньо, каперси и копър.

Нашите chef-готвачи те предизвикват да приготвиш уникалните мини тарти с Philadelphia Jalapeño и сьомга още сега: