Необходими продукти:
4 големи картофа (200-300 г всеки), почистени и оставени влажни
2 с.л. сол
175 г Philadelphia Original
15 г магданоз
Черен пипер
Начин на приготвяне:
Загряваме фурната до 230°C. Слагаме плоска тава с хартия. С вилица правим дупки по кората на картофите, след което натъркваме всеки от тях с ½ с.л. сол.
Печем за около 1 час, докато омекнат, след което оставяме леко да се охладят, преди да изчистим излишната сол и да нарежем всеки от тях по дължина. Правим разрез на картофа, с помощта на лъжица издълбаваме от вътрешността, след което добавяме във всеки няколко лъжици Philadelphia Original и поръсваме с 1 с.л. лук. Гарнираме с черен пипер и подправки на вкус.