Троен шоколадов мус с Philadelphia

Необходими продукти:
За долния слой:

1 ч.ч. Philadelphia Milka
115 г черен шоколад

За средния слой:
½ ч.ч. сладкарска сметана
½ ч.ч. Philadelphia Milka
115 г млечен шоколад

За горния слой:
115 г бял шоколад
1 ч.ч. сладкарска сметана

Начин на приготвяне:
Предварително подготвяме 3 купи, в които ще приготвим различните слоеве. Нарязваме шоколадите на малки парченца и ги разтопяваме на водна баня по отделно. Оставяме ги настрани да се охладят.

След като шоколадът ни се е охладил до стайна температура, прибавяме съответното количество Philadelphia Milka към черния и млечния шоколад за долния и средния слой.

Междувременно разбиваме сладкарската сметана до твърди връхчета и я прибавяме към шоколада за средния и горния слой като внимателно размесваме с шпатула.

Изсипваме готовите мусове в предварително подготвени чаши за сервиране. Enjoy!