Необходими продукти:
картофи – 10-12 малки пресни картофчета
1 опаковка Philadelphia Original
½ връзка магданоз
мащерка
босилек
зелен лук
зехтин
Начин на приготвяне:
Картофите се измиват и се сваряват. Обелват се, докато са още топли.
В тава се слага хартия за печене. Обелените картофи се разрязват на две, нареждат се върху хартията. Картофите се овкусяват със зехтин, сол и черен пипер и се запичат в предварително загрята фурна на 180°C. Пекат се, докато хванат лека и апетитна коричка. В купичка се смесват крем сиренето с подправките. Картофите се овкусяват на вкус със сол и черен пипер. Взема се по една лъжичка от сместа и се слага върху топлия картоф. Може да се настърже кашкавал или пармезан. Пекат се още 5-10 минутки.
Сервират се и се консумират топли.