Мини кейкове със сушени плодове и Philadelphia глазура

Необходими продукти: 
За кексчетата:
185 г брашно
70 г захар
2 ч.л. бакпулвер
2 щипки сол
2 бр. яйца
40 г разтопено масло
¾ ч.ч. прясно мляко
1 ч.л. екстракт ванилия 
1 ч.л. настъргана лимонова кора
1 ч.ч. микс сушени плодове

За глазурата: 
1 белтък, разбит на сняг
200 г Philadelphia Original
100 г бял шоколад
200 мл течна сметана. 

Начин на приготвяне: 
За кексчетата: 
Приготвят се 9-10 форми за мъфини. Намазняват се и се поставят в тавичка за мъфини. 

Брашното се пресява и се смесва със захарта, солта и бакпулвера. В отделна купа се разбиват яйцата. Към тях се добавя разтопеното и леко охладено масло, прясното мляко, ванилията и настърганата лимонова кора. 

Течните съставки се добавят постепенно към сухите при непрекъснато бъркане. Най-накрая към хомогенизиралата се смес се добавят сушените плодове, предварително оваляни в брашно, за да се поеме влагата. 

Формите се пълнят със сместа, но не до горе. Кексчетата се пекат на 200°C за около 25-30 минути. 

За глазурата: 
Белият шоколад се разтопява на водна баня и се оставя да се охлади. След това на тънка струйка се добавя към Philadelphia Original при непрекъснато бъркане с миксер, до получаването на гладък крем. 

Сметаната се разбива с миксер в отделен съд, до получаване на меки връхчета и се добавя на части към крема. Разбърква се с шпатула отдолу нагоре.

Глазурата се нанася с шпатула или пош върху всяко кексче, като се оставя да потече и отстрани.