Мадлени с горски плодове и Philadelphia крем

Време за подготовка: 10 минути
Време за готвене: 50 минути
Порции: 6-8

Необходими продукти

За мадлените:
2 яйца със стайна температура
100 г пудра захар
150 г бяло брашно
½ ч.л. бакпулвер
1 щипка сол
125 г масло
1 с.л. мед
1 ч.л. лимонова кора
1 ч.л. ванилова паста
1 ч.л. меко масло за намазване на формите

За крема:
2 опаковки Philadelphia Light
100 г малини
2-3 с.л. мед

За сервиране:
горски плодове
прясна мента

Начин на приготвяне:
Разтопяваме маслото и оставяме да се охлади.
В купа слагаме пудрата захар, добавяме яйцата и разбиваме за 3-4 минути с миксер, докато сместа стане пухкава и бледожълта.
Към сместа добавяме пресетите брашно, бакпулвер и сол. Разбъркваме отново и добавяме меда, ваниловата паста и лимоновата кора. Разбъркваме и на тънка струйка наливаме маслото, като не спираме да разбиваме.
Готовата смес за мадлени оставяме за 30 минути на стайна температура.
Загряваме фурната до 190°C. Намазваме формата за печене с тънък слой меко масло.
Напълваме формичките, като оставим 2-3 милиметра от ръба на формата празни. Печем 8-10 минути, докато мадлените станат златисти, а ръбчетата покафенеят леко.
Изваждаме формата от фурната и охлаждаме за около минута. Прехвърляме мадлените върху решетка и охлаждаме напълно.
В купа слагаме малините и меда и намачкваме. Добавяме Philadelphia Light и смесваме.
Подреждаме мадлените  в плато или голяма чиния и добавяме купичка с овкусеното крем сирене и пресни горски плодове.