Необходими продукти:
2 листа тесто за киш, които леко разточваме
2 с.л. зехтин
1 ч.ч. накъсано, сварено пилешко
100 г чери домати
¼ ч.ч. нарязан пресен босилек
8 яйца
½ ч.ч. сметана
½ ч.ч. Phladelphia Orginal
½ ч.ч. фино настърган пармезан
Предварително загряваме фурната на 200°C/180°C. С тестото за киш покриваме основата и стените на 4 см дълбока, 24 см широка тава. Дупчим основата с вилица и замразяваме за около 15 минути. След това печем във фурната около 10-15 минути до златисто. Когато извадим основата, намаляме темпеатурата на печката до 180°C/160°C градуса.
Разбъркваме пилето и босилека и ги подреждаме в тестото.
С миксер разбъркваме яйцата, сметаната, Philadelphia Original и пармезана, овкусяваме със сол и черен пипер. Изсипваме върху пилето и босилека. Печем за 20 минути. През това време нарязваме чери доматите. Нареждаме доматите върху киша и печем за още 20 мин.