Котидж палачинки с Philadelphia топинг

Необходими съставки:
1 ч.ч. Philadelphia Cottage
¾ ч.ч. овесени ядки
½ ч.ч. брашно
2 яйца
1 ч.л. ванилов екстракт
1 ч.л. бакпулвер
½ ч.л. канела
¼ ч.л. сол
краве масло за пържене

За топинга:
80 г Philadelphia Original
1 с.л. пудра захар
пресни плодове по избор – малини, ягоди, череши, кайсии, банани

Начин на приготвяне:
Блендираме котидж сиренето, брашното и овесените ядки за 10-15 секунди. Трябва да се получи гладка смес. След това добавяме яйцата, едно по едно, като блендираме сместа след всяко. След като получим хомогенна смес, я прехвърляме в голяма купа. Добавяме ваниловия екстракт, бакпулвера, канелата и солта.

Загряваме тигана и когато е готов, намазваме с 1 с.л. краве масло. Оформяме малки палачинки и ги пържим без да ги местим, докато не се появят малки балончета по повърхността им. Трябва да имат лек златист загар отдолу. Готвим около 2 мин. от всяка страна и намаляваме котлона при необходимост.

За топинга:
Разбиваме крем сиренето с пудрата захар. Когато палачинките поизстинат, заливаме с топинга и декорираме със свежи плодове по избор.