Палачинки със сьомга, спанак и Philadelphia Protein

Необходими продукти:

За палачинките:
2 яйца
1 чаша прясно мляко
1 чаша брашно
щипка сол
1 с.л. олио или разтопено масло

За плънката:
150 г пушена сьомга
100 г Philadelphia Protein
шепа пресен бейби спанак
1 ч.л. лимонов сок
сол и черен пипер на вкус

За сервиране:
рукола
70 г Philadelphia Protein

Начин на приготвяне:
Започваме с подготовката на палачинките.
Разбиваме яйцата със солта, добавяме млякото и постепенно прибавяме брашното, докато получим гладка смес.
Загряваме тиган с незалепващо покритие и леко го намазняваме. Изсипваме малко от сместа, така че да покриете дъното на тигана с тънък слой.
Печем всяка палачинка за около 1-2 минути от всяка страна, докато стане златиста. Повторяме, докато сместа свърши.

За плънката – в купичка смесваме Philadelphia Protein с лимонов сок, щипка сол и черен пипер, за да направим кремообразна смес.
Нарязваме пушената сьомга на малки парчета.

Намазваме готовите палачинки с тънък слой от крема с Philadelphia Protein.
Добавяме измити листа бейби спанак и парченца пушена сьомга.
Сгъваме палачинките на половина, а след това още веднъж, за да оформим триъгълници.

При сервиране може да сложим в купичка допълнително Philadelphia Protein и до палачинките да сложим рукола. По желание може да се поръси с подправки по избор.